Siirry sisältöön

Blogg

RSS
 • Lisää luksusta arkeen Luxury-pyyhkeillä!
  June 6, 2024

  Lisää luksusta arkeen Luxury-pyyhkeillä!

  Mikä onkaan sen mukavampaa kuin kääriytyä pehmeän pyyhkeen raikastavan suihkun jälkeen tai virkistävän aamu-uinnin jälkeen? Anna arjellesi ripaus luksusta upeilla Luxury-pyyhkeillämme! Luxury-pyyhekokoelmamme on suunniteltu sinua ajatellen – pehmeät ja erittäin imukykyiset pyyhkeet, joissa on huikeat 600 g puuvillaa yhtä neliömetriä...

  Lue nyt
 • Astiastoja kaiken näköisiin kattauksiin.
  March 25, 2024

  Tunnelmallisia hetkiä pöydän äärellä - ihania kattausideoita!

    Vuosi tarjoaa monia ihania kohtaamisia ruokapöytien äärellä, niin arjessa kuin juhlissakin. Kattaus on enemmän kuin vain lautasen ja aterimien asettamista pöydälle; se on tapa luoda tunnelmaa ja antaa ruokailuhetkelle persoonallinen kosketus. Tässä muutamia vinkkejä, joita kannattaa miettiä kattauksia suunnitellessa:...

  Lue nyt
 • Kuinka luoda mielenkiintoisia sisustusasetelmia
  January 17, 2024

  Kuinka luoda mielenkiintoisia sisustusasetelmia

  Kuinka sijoittaa esineitä niin, että ne sulautuvat osaksi sisustustasi ja ovat juuri sellaisia, joista itse pidät? Paljon on kiinni tunteesta ja omasta tyylistä, eri esineiden kanssa leikkimisestä. Mutta mitä tulisi ottaa huomioon asetelmien järjestelyssä?

  Lue vinkkimme artikkelista :)

  Lue nyt
 • Tutustu Carla-lasisarjaan!
  August 1, 2023

  Tutustu Carla-lasisarjaan!

  Carla-astiastolla katat pöydän kauniiksi riippumatta siitä onko kyseessä kesäjuhlat, jouluruokailu tai aivan arkinen tiistai-päivällinen.

  Carla-sarja sisältää herkulliset viinilasit, vesilasit, jälkiruokakulhot ja tarjoilukulhon. Kaikki osat ovat saatavilla kolmessa eri sävyssä, joista voit valita oman suosikkisi.
  Lue nyt