Siirry sisältöön
Lisää luksusta arkeen Luxury-pyyhkeillä!

Lisää luksusta arkeen Luxury-pyyhkeillä!

Mikä onkaan sen mukavampaa kuin kääriytyä pehmeän pyyhkeen raikastavan suihkun jälkeen tai virkistävän aamu-uinnin jälkeen? Anna arjellesi ripaus luksusta upeilla Luxury-pyyhkeillämme!

Luxury-pyyhekokoelmamme on suunniteltu sinua ajatellen – pehmeät ja erittäin imukykyiset pyyhkeet, joissa on huikeat 600 g puuvillaa yhtä neliömetriä kohden (GSM)! Tämä tarkoittaa, että pyyhkeemme ovat äärimmäisen kestäviä ja korkealaatuisia.

Valittavanasi on kahdeksan upeaa väriä, joita voit yhdistellä juuri sinun kylpyhuoneesi tai saunasi tyyliin sopivaksi! Perusväreistä löytyy Navy, Sand, Off-White ja Stone Grey, jotka sopivat hyvin yhteen muiden värien Burgundy, Dark Peach, Ocean Blue ja Summer Blue kanssa.

Pyyhkeillä muutat helposti ja edullisesti kylpyhuoneesi ilmettä. Ja mikä parasta, jokainen perheenjäsen löytää varmasti oman suosikkivärinsä! 

Tiesitkö, että kaikissa paitsi pienimmässä pyyhkeissämme on kaksi ripustuslenkkiä, pysty- että vaakasuunnassa  – pieni yksityiskohta, jota asiakkaat arvostavat. Pyyhkeiden koristeellinen reunus lisää niiden ylellistä ilmettä. Pyyhkeissä on myös huomaamaton logo, joka nostaa niiden arvoa.   

Pyyhkeet on pakattu kauniisiin lahjapakkauksiin, ja ne sopivatkin hää-, syntymäpäivä-, kaste-/nimiäis-, joulu- tai yrityslahjaksi. Mikä parasta, pyyhkeet sopivat lahjaksi kaikenikäisille.

Pyyhesettiin kuuluu:

  • 1 x kylpypyyhe 70x140 cm
  • 1 x käsipyyhe 40x60 cm
  • 1 x kasvopyyhe 34x34 cm

Tuo luksus osaksi arkeasi jo tänään!

Uusi artikkeli Tunnelmallisia hetkiä pöydän äärellä - ihania kattausideoita!