Siirry sisältöön
Klikkaa tästä saadaksesi tietoa asiakaspalvelun kesän aukioloajoista.
Klikkaa tästä saadaksesi tietoa asiakaspalvelun kesän aukioloajoista.

Ostoehdot

1. Yleistä tietoa

Nämä ehdot koskevat Perfecthome.fi tuotteiden käyttöä ja/tai tuotteiden tilaamista. Perfecthome.fi on verkkokauppa, jonka omistaa Perfect Home OY (jäljempänä Perfect Home), organisaationumero 2348449-0. Yritys soveltaa suomalaista lakia ja toimii osoitteessa Erottajankatu 9, 00130 Helsinki.

Pidätämme oikeuden muuttaa näitä ehtoja ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksesi käyttöehtojen versio on Perfecthome.fi esittämä versio, kun suoritat tilauksesi

Ostoksillasi hyväksyt samalla kaikki voimassa olevat ehdot. Perfecthome.fi ostosten ikäraja on 18 vuotta.

2. Tilaus 

Varaamme oikeuden purkaa osto jossakin seuraavista tilanteista ilman korvaus- tai muita kuluja:

  • Maksutietosi ovat virheellisiä tai niitä ei voida vahvistaa.
  • Tilauksesi on tehty petoksen, rikoksen tai muun laittoman toiminnan yhteydessä.
  • Verkkosivustolla tapahtuu vahingossa virhe, esim. maksuvirhe, hintavirhe, ylimyyty tavara tai vastaava.

Voit tilata verkosta tai Perfect Home tuote-esittelijöiden kautta. Emme käsittele tilauksia puhelimitse, sähköpostitse tai kirjeitse.

3. Hinnat

Kaikki hinnat on ilmoitettu euroina (€) ja sisältävät ALV:n. Huomioi, että tuotteen hinta voi vaihdella väristä toiseen alennus- ja kampanja-aikoina.

Pidätämme oikeuden myös sivun virheistä johtuviin hintavirheisiin sekä kaikkiin muihin teknisiin virheisiin. Hinnat voivat muuttua tässä mainituissa olosuhteissa ilman erillistä ilmoitusta.

Lue lisää toimituskuluista ja toimitusvaihtoehdoista kohdasta Toimitus ja rahti.

4. Maksuvaihtoehdot

Korttimaksut
Voit maksaa Visalla tai Mastercardilla.

Mobilepay

Klarna
Yhteistyössä Klarna Bank AB:n (publ), Sveavägen 46, 111 34 Tukholma, Ruotsi, tarjoamme seuraavat maksutavat. Maksu menee aina suoraan Klarnalle.

Maksa heti: Klarna toimii takuuna verkkokaupan luotettavuudesta. Maksusi prosessoidaan heti ja saat sen näkyviin Klarna-sovellukseen.

Maksa myöhemmin: Tee tilaus tänään ja maksa tuote vasta, kun olet vastaanottanut sen ja tehnyt lopullisen ostopäätöksen. Saat 30 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa. Maksuaika alkaa tilauksen lähettämisestä.  

Pilko maksut osiin: Joskus isompia ostoksia tehdessä on hyvä pystyä jakamaan kulut ei kuukausille. Klarnalla voit tehdä tilauksen nyt ja pilkkoa maksut jopa 36 kuukauden ajalle. Klarnan sovelluksessa hallitset maksujasi ja eräpäiviäsi.

Maksa lasku erissä: Voit hakea oikeutta maksaa laskusi erissä helposti kirjautumalla sisään verkkosivuillemme tai Klarnan sovellukseen, mikäli verkkokauppa tarjoaa tätä maksuvaihtoehtoa. Tämän jälkeen voit valita, maksatko ostoksesi 3, 6 tai 12 kuukauden erissä. Voit perehtyä Klarnan luottoihin sovellettaviin yleisiin luottosopimusehtoihin täällä.

Voidaksemme tarjota sinulle Klarnan maksuratkaisuja, voimme siirtää henkilötietosi kassalla yhteys- ja tilaustietojen muodossa Klarnalle, jotta Klarna voi arvioida, oletko kelvollinen heidän maksuratkaisuihinsa ja räätälöidä nämä maksuratkaisut asiakkaan tarpeisiin. Siirrettyjä henkilötietojasi käsitellään Klarnan oman tietosuojakäytännön mukaisesti, https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/fi_fi/privacy

5. Rahti ja toimitus

Paketti noutopisteeseen: 9,90 €
Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille
Kotiinkuljetus: 22,90 €

Kaikki tilaukset lähetetään 3 arkipäivän sisällä (ma-pe). Lomapäivien tai kampanjoiden jälkeen tilauksen käsittelyaika voi olla hieman pidempi. Ilmoitettu toimitusaika on voimassa siitä hetkestä lähtien, kun lähetämme paketin varastoltamme. 

Mahdollisten reklamaatioiden ilmestyessä, ole yhteydessä asiakaspalvelu@perfecthome.fi

6. Palautusoikeus ja palautukset

Sinulla on 14 päivän palautusoikeus laskettuna siitä päivästä, jolloin olet vastaanottanut pakettisi. Jos haluat palauttaa tavaroita meille, on tärkeää, että täytät palautusoikeuslomakkeen ja varmistat, että tavarat ovat asianmukaisesti pakattu.

Jotta palautus hyväksyttäisiin, tuotteen on oltava myyntikunnossa; eli käyttämätön, omassa pakkauksessaan.

Palautustapauksessa asiakas maksaa itse palautuskulut. Palautettavaa tavaraa ei saa lähettää meille noudettavaksi. Peruuttamisoikeutta käytettäessä hyvitämme rahat sen jälkeen, kun olemme vastaanottaneet ja käsitelleet palautuksen. Alkuperäiseen lähetykseen liittyvät toimituskulut vähennetään palautettavasta summasta.

Jos tilaus peruutetaan ennen kuin olemme lähettäneet tavarat, palautamme rahat tilillesi.

Kuluttajalla on oikeus peruuttaa kauppa 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta ja 2 vuoden lakisääteinen takuu. Lakisääteinen takuu kattaa kaikki viat, joiden voidaan olettaa ollen tuotteessa jo toimitushetkellä ja jotka havaitaan kahden vuoden kuluessa.

HUOM: Peruuttamisoikeus ei koske tavaroita, jotka on mukautettu henkilökohtaisen toiveidesi mukaan tai jos olet poistanut sinetin/pakkauksen ja jos tavarat eivät hygieniasyistä kelpaa palautettavaksi.

Peruutuslomake

7Reklamaatio
Jos havaitset tuotteessa virheen, on sinun ilmoitettava siitä meille heti sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@perfecthome.fi. Viestissä pitää lukea selkeästi, miten tuotteessa on vikana sekä viestiin pitää liittää kuvia rikkimenneestä kohdasta, jotta voimme tehdä päätöksen reklamaatiosta tämän perusteella.

Hyväksytystä reklamaatiosta tehdään rahojenpalautus samalle maksutavalle jota käytit ostohetkellä.

8. Lunastamattomat paketit

Jos pakettia ei noudeta määräajan kuluessa, sinulta voidaan veloittaa €19,50 käsittely- ja palautuskulumme kattamiseksi.

9. Tilausten peruuttaminen

Jos peruutat tilauksen ostoprosessin aikana, sinua ei veloiteta tuotteesta. Tilauksen peruutus tilauksen lähettämisen jälkeen tapahtuu osoitteeseen asiakaspalvelu@perfecthome.fi. Mikäli tilaus peruutetaan sen jälkeen, kun tilaus on lähetetty, sovelletaan tavanomaisia ​​peruuttamis- ja palautusoikeuden ehtoja yllä kuvatulla tavalla.

10. Virheelliset tai puuttuvat toimitukset

Jos sinulta puuttuu jokin tuote tai olet vastaanottanut lähetyksessäsi väärän tuotteen, sinun tulee ottaa meihin yhteyttä mahdollisimman pian. Tarkista liitteenä olevista tiedoista, onko luettelossa kohteita, ennen kuin otat meihin yhteyttä. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@perfecthome.fi ja kirjoita tilausnumero ja mikä tuote puuttuu tai on toimitettu väärin.

Jos olemme tehneet virheen, korjaamme sen ilman lisäkustannuksia.

Jos huomaat paketin vaurioituneen jo noutaessasi sitä postista, sinun tulee ilmoittaa siitä välittömästi paikan päällä. Jos huomaat kuljetusvaurion vasta tullessasi kotiin ja avaat pakkauksen - vie koko lähetys, pakkaus mukaan lukien takaisin postiin ja täytä vahinkolomake. Postin henkilökunta auttaa sinua viimeistelyssä. Jos olet saanut vaurioituneen tavaran, sinun tulee myös ottaa meihin yhteyttä mahdollisimman pian. On tärkeää, että et heitä tavaran pakkauksia roskiin, saatamme tarvita sitä vakuutuksemme yhteydessä.

11. Henkilötietojen käsittely

Perfect Home ei tallenna asiakkaasta muita tietoja kuin mitä tarvitsemme tavaroiden lähettämiseen. Emme myöskään myy tällaisia ​​tietoja. Luottokortilla maksaessa käytetään turvallista, ulkopuolista ratkaisua. Tämä tarkoittaa, että emme itse ole koskaan tekemisissä korttinumeroiden tai pankkitietojen kanssa, eikä kukaan näin ollen myöskään voi poimia meiltä sellaisia ​​tietoja.

12. Poikkeukselliset olosuhteet

Perfect Home on vastuussa esineen katoamisesta, vain jos se todetaan vialliseksi tai puuttuvaksi. Tämä ei kuitenkaan päde, jos katoaminen johtuu olosuhteista, joihin Perfect Home ei voi vaikuttaa ja joiden seurauksia ei voida kohtuudella välttyvä. Perfect Home ei ole vastuussa virheistä johtuvista menetyksistä, ellei menetys ole aiheutunut Perfect Homen törkeästä huolimattomuudesta tai tahallisuudesta.

13. Viimeiseksi

Onko sinulla jotain, johon et saanut vastausta täältä, tai onko sinulla muita kysymyksiä ostoehdoista? Ota yhteyttä ja lähetä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@perfecthome.fi

HUOM! Pidätämme oikeuden mahdollisiin kuva-/kirjoitus-/tulostusvirheisiin. Tarkka värien ja sävyjen oikea esittäminen on meille etusijalla, mutta asiakkaan oma tietokone ja näyttöasetukset vaikuttavat siihen, miten tuote näkyy yksittäisellä henkilöllä. Emme siis voi taata, että kuvat esittävät tuotteen todellista väriä 100 % varmuudella.