Siirry sisältöön

PERFECT HOMESTA

Tervetuloa Perfect Homeen!

Vuodesta 1995 olemme ilahduttaneet tuhansia asiakkaita ainutlaatuisilla ja tyylikkäillä sisustustuotteillamme.
Perfect Home perustettiin Norjassa, ja yli 25 vuotta myöhemmin meillä on edelleen skandinaavinen omistajuus. Olemme siitä erittäin ylpeitä!
Monien vuosien jälkeen Pohjoismaiden suurimpana sisustustuotteiden kotimyyntiyrityksenä, olemme astuneet seuraavaan vaiheeseen ja avanneet oman verkkokauppamme, jotta sinulla olisi mahdollisuus kokea saman upean ostoselämyksen kotona omassa olohuoneessasi.
Verkkokaupastamme löydät monipuolisen ja ajankohtaisen valikoiman sisustustuotteita, jotka päivittyvät jatkuvasti. Haluamme tarjota sinulle parhaan mahdollisen valikoiman tuotteita, jotka tekevät kodistasi ainutlaatuisen, tyylikkään ja elegantin. Olitpa sitten etsimässä täydellistä maljakkoa olohuoneeseen, tyylikästä lisävarustetta makuuhuoneeseen tai käytännöllisiä ratkaisuja keittiöön, olemme täällä auttamassa sinua.
Voit tilata suoraan edustajiemme kautta, jotka antavat sinulle parhaan henkilökohtaisen palvelun tai voit tutustua verkkokauppaan itse. Joka tapauksessa varmistamme, että saat parhaan mahdollisen kokemuksen ja löydät juuri sen mitä tarvitset luodaksesi unelmiesi kodin.

Perfect Home - teemme kotisi kauniimmaksi!