Siirry sisältöön
Klikkaa tästä saadaksesi tietoa asiakaspalvelun kesän aukioloajoista.
Klikkaa tästä saadaksesi tietoa asiakaspalvelun kesän aukioloajoista.

OSTA SUORAAN EDUSTAJILTAMME!

Aivan alusta, jo vuodesta 1995 lähtien, Perfect Home on omistautunut tarjoamaan ajankohtaisia ja tyylikkäitä sisustustuotteita edustajiemme kautta. Ylpeät edustajamme Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa ovat valmiina auttamaan sinua löytämään tuotteet, jotka luovat täydellisen kodin sinulle.

Miksi sinun pitäisi ostaa edustajiemme kautta?

Olitpa etsimässäsi täydellistä lahjaa läheisellesi tai haluat vain jotain uutta ja kaunista itsellesi, meidän tietäväiset edustajamme ovat valmiina auttamaan sinua.

Edustajamme tarjoavat:
✔️ Henkilökohtaista ja ensiluokkaista palvelua
✔️ Sisustusvinkkejä, inspiraatiota ja hyviä neuvoja kodin sisustukseen
✔️ Syvällistä tietämystä tuotteistamme
✔️ Yksinoikeudellisen 10 %:n alennuksen suositushinnasta

Edustajat tulevat mielellään kotiisi sisustuskutsuille tai järjestävät sisustusesittelyn sinulle ja ystävillesi verkossa.

Mutta mitä tarkoitetaan sisustuskutsuilla?

Sisustuskutsut voidaan järjestää joko kotonasi tai verkossa, ja voit kutsua ystäviäsi ja tuttaviasi osallistumaan kutsuille.

Edustaja esittelee valikoiman suosituimpia tuotteitamme, jakaa inspiraatiota, hyviä vinkkejä ja neuvoja. Jos sinulla on erityisiä toiveita tuotteista, joita haluat tutkia tarkemmin, voit sopia tästä etukäteen.

Mitä saat emäntänä/ isäntänä sisustuskutsuilla?

Kiitokseksi avusta saat lahjakortin, joka vastaa 10 % kutsujen myynnin arvosta. Lahjakortin voi käyttää yhden edustajaan kautta.

Kuinka voit tehdä ostoksia edustajiemme kautta?

Se on helppoa! Löydä lähin edustaja täältä. Klikkaa edustajan profiilis löytääksesi yhteystiedot. Tarvitsetko apua lähimmän edustajan löytämisessä? Täytä alla oleva lomake tai lähetä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@perfecthome.fi