Siirry sisältöön
Klikkaa tästä saadaksesi tietoa asiakaspalvelun kesän aukioloajoista.
Klikkaa tästä saadaksesi tietoa asiakaspalvelun kesän aukioloajoista.
Mia ja Malco – muuttavat kodin hyväntuoksuiseksi keitaaksi 💐

Mia ja Malco – muuttavat kodin hyväntuoksuiseksi keitaaksi 💐

Upeat Mia- ja Malco-diffuusorit eivät pelkästään näytä hyvältä, vaan ne muuttavat kotisi hyväntuoksuiseksi keitaaksi yhdessä eksklusiivisen Body & Soul -sarjan eteeristen öljyjen kanssa.

Mia- ja Malco-diffuusori sopii kaikkialle kotiin ja se on tyylikäs lisä sisustukseen. Diffuusoreissa on erilaisia höyry-, aika- ja valoasetuksia, jotka voit valita tunnelman ja mielialan mukaan. Voit valita tumman tai vaalean puualustan sekä kahden erityylisen posliinikuvun väliltä. Diffuusorit toimivat sähköllä.

Mikä on diffuusori?
Diffuusori levittää eteeristen öljyjen tuoksuja huoneilmaan. Diffuusoreita on monia erilaisia ja Mia ja Malco toimivat ultraäänitekniikalla. Jokaisesta diffuuserista löytyy ultraäänilevy, joka värähtelee nopeasti saaden eteeriset öljyt hajoamaan mikropartikkeleiksi ja leviämään huoneilmaan viileän vesihöyryn mukana. Diffuuserit ovat tuoksulyhtyjä parempi vaihtoehto huoneilman kannalta

Eteeriset öljymme
Body & Soul -eteeriset öljyt ovat erittäin tiivistettyjä, ja tarvitset diffuusoriin vain 5-10 tippaa saadaksesi ihanan tuoksun huoneeseen. Kokoelmasta löytyy viisi erilaista erittäin korkealaatuista öljyä, Body & Soul -sarjan muiden tuotteiden tavoin öljymme sisältävät ainoastaan luonnollisia ja ekologisesti kestäviä ainesosia.

Body & Soul essential oil Lavender on 100% puhdas eteerinen öljy, joka tuoksuu makealle laventelille. Tuoksu on saatu aikaan höyrytislauksen avulla. Laventeli tunnetaan rauhoittavista ominaisuuksistaan ja se sopii täydellisesti käytettäväksi osana iltarutiinejasi. Laventelin sanotaan myös karkottavan hyönteisiä.

Body & Soul essential oil Mandarin on 100% puhdas eteerinen öljy, jossa on raikas ja makea mandariinin tuoksu. Tuoksu on saatu aikaan kylmäpuristuksen avulla. Mandariinilla sanotaan olevan virkistäviä ja rentouttavia ominaisuuksia.

Body & Soul essential oil Wild Mint on 100 % puhdas eteerinen öljy, joka on valmistettu höyrytislauksen avulla. Siinä on ihanan raikas tuoksu, joka piristää mielialaa.

Body & Soul luxury essential oil La Bella Rose -öljyssä on ihanan runsas ruusuntuoksu. Se sisältää 25% puhdasta ruusun eteeristä öljyä ja 75% jojobaöljyä. Ruusuöljy on valmistettu höyrytislauksen avulla. Ruusu on tunnettu rauhoittavista ja rentouttavista ominaisuuksistaan.

Body & Soul luxury essential oil Oakwood Cedar -öljyssä on rikkaan lämmin tammen ja seetrin tuoksu. Se koostuu kahdesta öljystä: 100 % tammiöljystä, joka on valmistettu CO2-tislauksen avulla sekä 100% puhtaasta eteerisesta setriöljystä, joka on valmistettu höyrytislauksella. Tämä on tuoksu, joka löytyy jo useista Body & Soul -tuotteista ja se on todella suosittu asiakkaiden keskuudessa.

Edellinen artikkeli Tutustu Carla-lasisarjaan!