Siirry sisältöön
Body & Soul-hyvinvointisarja

Body & Soul-hyvinvointisarja

  • 100% luonnolliset ja ekologiset ainesosat 

  • Sulfaanittomia ja parabeenittomia

  • Ei testattu eläimillä

  • Käsintehty

Mikä on Body & Soul?

Body & Soul on hyvinvointisarja, joka on erityisesti kehitetty Perfect Homelle. Toimittajallamme on yli 25 vuoden kokemus aromaterapeuttisten tuotteiden valmistamisesta. He ovat voittaneet useita palkintoja ja heitä on esitelty New York Timesissa, Condé Nastissa ja muissa suurissa kansainvälisissä aikakauslehdissä. He toimittavat tuotteitaan asiakkaille 47 eri maahan, mukaan lukien useille maailman parhaille 5- ja 6-tähden hotelleille ja kylpylöille, kuten Le Meridien, Four Seasons, Jumeirah ja Aman.

Laadukkuus, luonnolliset ainesosat ja kestävyys ovat tärkeitä avainsanoja toimittajallemme sekä Body & Soul -sarjalle. Sarja koostuu monipuolisesta valikoimasta tuotteita, ja löydät kaikki tarvittavat tuotteet luodaksesi ihanan 5-tähden kylpyläelämyksen omassa kodissasi.

Käsintehty luonnollisilla ainesosilla 
Tiesitkö, että kaikki Body & Soul -tuotteet ovat käsintehtyjä?

Parhaan mahdollisen laadun varmistamiseksi tuotteet valmistetaan ja sekoitetaan käsin, kilo kerrallaan.

Kaikki ainesosat ovat luonnollisia ja luonnonmukaisesti tuotettuja. Tuoksut ovat miellyttäviä ja suunniteltu sopimaan pohjoismaiseen makuun. Raaka-aineet on kerätty käsin, ne ovat tuoreita sekä kestävästi tuotettuja. Itse asiassa tämä on ensimmäinen kerta historiassa, kun toimittajamme on kehittänyt hyvinvointituotesarjan erityisesti Pohjoismaissa markkinoille. 

Sosiaalinen vastuu ja kestävyys

Tavarantoimittajamme ottaa kestävän kehityksen vakavasti ja haluaa saada muutosta aikaan paikallisyhteisöissä.

Raaka-aineet viljellään eri tiloilla, jotka ovat erikoistuneet yhteen tai muutamiin kasveihin. Nämä tilat saavat tuotantoon tarvitsemansa laitteet ja takuun siitä, että toimittajamme ostaa takaisin vähintään 90 % tuotannostaan, kunnes laitekustannukset on maksettu. Tätä kutsutaan «buy back-järjestelmäksi». Näin tilalle taataan vakaat tulot, millä on suuri vaikutus paikallisyhteisöille.

Tavarantoimittajamme on sitoutunut vähentämään ilmastopäästöjään ja työskentelee jatkuvasti löytääkseen huomisen ratkaisuja tuotantoon ja pakkaamiseen. Esimerkiksi Body & Soul -tuotteiden pullot on valmistettu kierrätetystä PET-muovista.

Tuotteita ei ole testattu eläimillä

Eläinten hyvinvointi on tärkeää Perfect Home:lle, ja voit olla varma siitä, ettei Body & soul -tuotteita (eikä tavarantoimittajan muitakaan tuotteita) ole testattu eläimillä.

Kuten tavarantoimittajamme sanoo: "None of our ingredients or products are ever tested on animals. Although occasionally, they are tested on the people we love”.

Tuotteemme eivät myöskään sisällä sulfaatteja tai parabeeneja.

Edellinen artikkeli Kuinka luoda mielenkiintoisia sisustusasetelmia
Uusi artikkeli Tutustu Carla-lasisarjaan!