Hyviä vihjeitä emännälle.

forhandlerbilde

Kutsumalla ystäväsi ja tuttavasi kotiin,avaat monille uusia ja jännittäviä mahdollisuuksia.Saat hyvän syyn siihen että haluatte viettää miellyttävän illan yhdessä joka on ikimuistoinen.Sinä ja vieraasi saatte kotioloissa nauttia herkullisesta ja sisällöllisestä sisustuskokoelmasta. Tämä on uskomattoman ihana ja rentouttava tapa ostaa tuotteita ja lahjoja.Tässä muutama vihje sinulle joka pidät Perfect Homin tuote-esittelyä:

- Kirjoita muistilista kenet olet kutsumassa. Lähetä kutsu tekstiviestinä, viestitä Facebookin kautta,sähköpostitse tai postin välityksellä. (linkki kutsulistaan). Ilmoita päivämäärän jolloin haluat viimeistään vahvistuksen osanottajien määrästä, muista kutsua riittävän määrän vieraita.Joku vieraasta voi saada yllättävän esteen.Voit myöskin pyytää että vieraasi kutsuvat ystävänsä mukaan.

- Ota mielelläsi ennakkotilauksia vastaan heiltä jotka eivät pääse tulemaan. Kun toimit näin se mahdollistaa sinua saamaan emännäntuotteita puoleen hintaan ja sinulla on mahdollisuus saada myyntikokonaisuuden kokonaismäärän mukaan erinomaisen sopimuslahjan.

- Kerro kaikille että he käyvät tutustumassa kotisivullamme jo etukäteen ja että he katsovat myöskin tuotekuvastomme ja tarjoustamme.

- Tarjoa jotakin helppoa. Kuppi kahvia, pikkuleivät ja suklaata riittää. Jos sinun tekee kesällä mieli tehdä jotakin juhlallisempaa niin grillijuhlan järjestäminen puutarhassa on helppoa. Jouluna voit tarjota glögin ja piparkakut.Tuote-esittelijämme koristavat joulutunnelmalla, punaisilla nauhoilla ja joulukoristuksilla tuotteemme , tämä sen takia että vieraat saavat joulmieltä.

Onnea Perfect Homin kutsullesi.